Paidia xairete exo space wolves kai roto ti protinete gia lukous na paro k na kano
4 απαντήσεις
Fenris wolves
Kaleth- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Ημερομηνία εγγραφής : 13/11/2011
Τόπος : Athens/Aigio
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Fenris wolves
Βγαίνουν πάρα πολύ καλές λίστες από λύκους σε ενδιαφέρει ξύλο ή πιου πιου? Γράψε μια λίστα που σκέφτεσαι και θα προσπαθήσω να στη βελτιώσω
boxesofwar_Ultrapete- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 60
Τόπος : Athens
- Δημοσίευση Ν°3
Γενικά θα σε βοηθήσουμε, αλλά ο Αλεξ έχει δίκιο. Ανέβασε κάποια λίστα που σκέφτεσαι και γενικά θα γίνει συζήτηση. Βασικότερο όμως για εμένα είναι η έμπνευση!!!
Και χωρίς φυσικά να ξέρω τις προτιμήσεις σου στην μουσική, θα προσθέσω πως μια καλή ιδέα για να εμπνευστείς λίγο διαβάζοντας to codex είναι να ακούσεις ταυτόχρονα Amon Amarth....
Space Wolves και λίγο viking material πάνε μαζί!!!!
Και η αλήθεια είναι πως μπορούν να ρίξουν αρκετό ξύλο!!!!
Και χωρίς φυσικά να ξέρω τις προτιμήσεις σου στην μουσική, θα προσθέσω πως μια καλή ιδέα για να εμπνευστείς λίγο διαβάζοντας to codex είναι να ακούσεις ταυτόχρονα Amon Amarth....
Space Wolves και λίγο viking material πάνε μαζί!!!!
Και η αλήθεια είναι πως μπορούν να ρίξουν αρκετό ξύλο!!!!
dimi_rekl- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 17/11/2011
- Δημοσίευση Ν°4
oxi mallon den hmoyn katanoitos gia fenris wolves ti lete na paro
Kaleth- Admin
- Αριθμός μηνυμάτων : 24
Τόπος : Athens/Aigio
- Δημοσίευση Ν°5
Κάτι άκουσα πως σύντομα θα βγούν μοντέλα ειδάλλως goblin wolf riders - riders
dimi_rekl- Αριθμός μηνυμάτων : 5
Ημερομηνία εγγραφής : 17/11/2011
- Δημοσίευση Ν°6
kai ego ayto skeftomai alla einai mikri ap to kanonika toys megethos
ogyon- Αριθμός μηνυμάτων : 3
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2011
- Δημοσίευση Ν°7
Το ειχα κι εγω το προβλημα που αντιμετωπιζεις. Τα λυκακια των goblins φαινοταν ομορφη λυση, απο μακρυα, αλλα τελικα ηταν λες και καβαλουσαν μπομπο τα παιδια, ιδιως εαν εβαζες κ το αντιστοιχο λυκο-καβαλαρο-HQ στο ιδιο unit. Ετσι βρηκα 2 λυσεις:
1) vampire counts dire wolves: εαν θες κατι αλλοκοτο για τα παιδια σου.
2)chaos warhounds : με τα κερατα, ή οχι, τα λυκια δειχνουν αγρια.Με τη λογικη οτι οι SWs δεν καβαλανε Χασκυ, παρα direwolves, οσο πιο μεγαλα, τοσο το καλυτερο.
Κ στις 2 περιπτωσεις θα ειναι ομορφο εαν κατσεις κ σκαλισεις λιγο, με GS, τα μοντελα, για να φτιαξεις σελα, οπως κ καποιες αλλες λεπτομεριες..
1) vampire counts dire wolves: εαν θες κατι αλλοκοτο για τα παιδια σου.
2)chaos warhounds : με τα κερατα, ή οχι, τα λυκια δειχνουν αγρια.Με τη λογικη οτι οι SWs δεν καβαλανε Χασκυ, παρα direwolves, οσο πιο μεγαλα, τοσο το καλυτερο.
Κ στις 2 περιπτωσεις θα ειναι ομορφο εαν κατσεις κ σκαλισεις λιγο, με GS, τα μοντελα, για να φτιαξεις σελα, οπως κ καποιες αλλες λεπτομεριες..